Saab News: Pengar på vägen?

Samtidigt rapporterar flera oberoende källor om en stor summa pengar på väg till Saab. Vissa skriver om några miljarder svenska kronor, en annan källa kallar "bara" en miljard kronor.

Lars Carlström, ja han har kommit ut ur sjunkningen igen, talesman för Antonov sa att "Saab har något att kommunicera snart". OK. Han berättar inte varför hans chef inte slutförde Spyker-affären. Man Carlstöm, 300 miljoner svenska kronor för Spyker kanske inte mycket för Antonov, men de skulle vara väldigt trevliga för Saab.

Idag har jag fått flera e-postmeddelanden om detta ämne igen. Men jag vet inte mer än vad jag skriver. Vi måste alla vara tålmodiga.

Att fackföreningar håller sig kvar är ett mycket bra tecken. Kanske behöver Saab helgen för kontrakten. Positiva tecken kommer också från Kina, och NDRC verkar vara att förespråka och påskynda Saab-affären. Så Victor Mullers stora affär kan fungera.

Håll fingrarna korsade.

Text: tom@saabblog.net

9 tankar om “Saab News: Pengar på vägen?"

 • Hi Tom!

  Speciellt under denna "tid full av förväntningar" har du tyvärr inte hört någonting på bloggen hittills ...

  Har du varit mållös - i så fall eftersom det finns så många positiva saker eller å andra sidan bara negativa "ögonblicksbilder" spelas in?

  Vänligen anmäla.

  Hälsningar från Schleswig-Holstein
  Julie

  • Hej julie

   Tyvärr har trafiken på A3 förstört mitt dagliga schema. Nej, det är inte riktigt nytt. Men skyltarna för nästa vecka är bra.

   Hälsningar i norr

   Tom

 • blank

  Jag har väntat på en Saab-reservdel i fyra veckor och jag är alltid avstängd. Finns det faktiskt någon säker information om när (om) Saab startar produktionen igen. Jag kör en 4-9 och är helt nöjd med den här bilen. Jag kommer nog att köra den tills den faller sönder. Men utan reservdel ...? Jag håller fingrarna korsade för Saab.

 • blank

  finns det något nyare? Enligt dagens rapport om ”auotmobil-produktion” ser det inte så rosigt ut just nu. Vet någon mer?

 • blank

  jag lutar mig också långt ut genom fönstret: när jag läser detta och när jag sedan läser artikeln av Steven Wade på insidan. saab, som han säger, ”Hur som helst kommer livet nästa vecka inte att vara detsamma som livet här vecka ”, och om du vet hur mycket han har skrivit mellan raderna om och om igen tidigare ...

  då ...

  Jag drar hopp

 • blank

  ... långsamt skulle jag behöva mina händer för att arbeta och "köra SAAB" igen och inte korsa fingrarna. Jag kan bara säga att äntligen löser ut oss fans från ondska och låter ekonomin flöda så att pengar äntligen kan strömma in i kassan igen genom levererade fordon - toi toi toi Victor Muller och SAAB :-)

 • blank

  ... min är nästan blå ... skulle vara riktigt bra ny information ... Jag är nyfiken på vad du har att rapportera!

  • blank

   :))))), min också;), men nyheterna har varit mer positiva igen nyligen :).

   JA 🙂

Kommentarer är stängda.