Saab Update: Halvårs siffror efter marknadens stängning

Saabs mamma “Swedish Automobile” kommer att presentera de tillkännagivna siffrorna efter att marknaden stängts. Detta tillkännagavs av Gunilla Gustavs från Saabs presskontor. I går testades produktionsanläggningen i Trollhättan framgångsrikt och två nya Saab lämnade monteringslinjen.

Saab Mutters andel i Amsterdam har fortfarande ökat med över 20% sedan dagens börsintroduktion. Ja - och bland Saabsuniteds vänner undrar bloggaren RedJ om en stor europeisk bank engagerar sig. Spekulation - säker. Bra tecken också. Men vi vet mer om några timmar.

Text: tom@saabblog.net

8 tankar om “Saab Update: Halvårs siffror efter marknadens stängning"

 • Trevligt att höra att SAAB förväntas i Schweiz - jag är också en :-) Jag väntar tålmodigt på min 9-5 Vector, som jag beställde i april. Naturligtvis hoppas jag också att den positiva inlösningen (beslutet) äntligen kommer inom de närmaste timmarna eller dagarna. Stort tack, Tom, för den spännande informationen i rätt tid. Es Grüessli från sjön Biel nära Bern.

 • Under de senaste dagarna har jag lagt ihop min nya 95-stationsvagn och har alltid sökt på forumet.
  Jag tycker alltid att det är fantastiskt vad jag kan läsa under de senaste dagarna av svåra Saab-fans i olika forum. Jag är därför allt mer glad att jag inte kommer att rädda Saab med min beställning, men gå med i kollektivet med ett hopp. Jag vet att min fjärde Saab kommer att vara en mycket speciell för mig.
  Hälsningar från Luxemburg

 • Det är jättebra att höra. Vi väntar också tålmodigt på den nya 9-4er.
  Hälsningar från St.Gallen

 • Bra att höra att det finns två nya Saabs igen. Förhoppningsvis är det min nya 9-5 Combi, som ska levereras i september.
  Hälsningar till alla som väntar och inte har givit upp.
  Många hälsningar från den vackra Bern
  Andreas

 • När det gäller att stimulera det allmänna intresset för SAAB-bilar kan man inte "vinna en blomkruka" med detta lager fram och tillbaka!

  Här i norr sägs det: ”Ge smör till fisken” (ungefär betyder: ge en tydlig tydlig linje - hur något ska göras). Smör i fisken kan bara erkännas här om en investerare / finansiär äntligen dyker upp för brofinansieringen och sedan tejpen börjar springa!

  Om detta inte händer omedelbart, är det förmodligen inget alternativ IAA mer användbart när det gäller SAAB-bild. Låt oss hoppas på det bästa.

  Hälsningar från Hamburg
  Joachim

 • Jag ser det på samma sätt ... och ändå reagerade kursen på meddelandet ...

 • Investerare får inte reda på webbplatsen för svenska bilar eller SAAB, men här, att halvårsuppgifterna publiceras först efter att marknaden stängts. Som investerare skulle jag tycka att det var "suboptimalt".

 • Förhoppningsvis kommer inte alla inblandade att ledas av näsan längre!

  Den förmodligen stora investeraren / finansiären hade verkligen tillräckligt med tid för att komma till ett beslut - så var är beslutet?

  Hälsningar
  Joachim

Kommentarer är stängda.