Saab Update: Halvårs siffror efter marknadens stängning

Saabs mamma “Swedish Automobile” kommer att presentera de tillkännagivna siffrorna efter att marknaden stängts. Detta tillkännagavs av Gunilla Gustavs från Saabs presskontor. I går testades produktionsanläggningen i Trollhättan framgångsrikt och två nya Saab lämnade monteringslinjen.

Saab Mutters andel i Amsterdam har fortfarande ökat med över 20% sedan dagens börsintroduktion. Ja - och bland Saabsuniteds vänner undrar bloggaren RedJ om en stor europeisk bank engagerar sig. Spekulation - säker. Bra tecken också. Men vi vet mer om några timmar.

Text: tom@saabblog.net

8 tankar om “Saab Update: Halvårs siffror efter marknadens stängning"

 • Trevligt att höra att SAAB förväntas i Schweiz - jag är också en :-) Jag väntar tålmodigt på min 9-5 Vector, som jag beställde i april. Naturligtvis hoppas jag också att den positiva inlösningen (beslutet) äntligen kommer inom de närmaste timmarna eller dagarna. Stort tack, Tom, för den spännande informationen i rätt tid. Es Grüessli från sjön Biel nära Bern.

 • blank

  Bra att höra att det finns två nya Saabs igen. Förhoppningsvis är det min nya 9-5 Combi, som ska levereras i september.
  Hälsningar till alla som väntar och inte har givit upp.
  Många hälsningar från den vackra Bern
  Andreas

  • blank

   Det är jättebra att höra. Vi väntar också tålmodigt på den nya 9-4er.
   Hälsningar från St.Gallen

  • blank

   Under de senaste dagarna har jag lagt ihop min nya 95-stationsvagn och har alltid sökt på forumet.
   Jag tycker alltid att det är fantastiskt vad jag kan läsa under de senaste dagarna av svåra Saab-fans i olika forum. Jag är därför allt mer glad att jag inte kommer att rädda Saab med min beställning, men gå med i kollektivet med ett hopp. Jag vet att min fjärde Saab kommer att vara en mycket speciell för mig.
   Hälsningar från Luxemburg

 • blank

  Jag ser det på samma sätt ... och ändå reagerade kursen på meddelandet ...

  • blank

   När det gäller att stimulera det allmänna intresset för SAAB-bilar kan man inte "vinna en blomkruka" med detta lager fram och tillbaka!

   Här i norr sägs det: ”Ge smör till fisken” (ungefär betyder: ge en tydlig tydlig linje - hur något ska göras). Smör i fisken kan bara erkännas här om en investerare / finansiär äntligen dyker upp för brofinansieringen och sedan tejpen börjar springa!

   Om detta inte händer omedelbart, är det förmodligen inget alternativ IAA mer användbart när det gäller SAAB-bild. Låt oss hoppas på det bästa.

   Hälsningar från Hamburg
   Joachim

 • blank

  Investerare får inte reda på webbplatsen för svenska bilar eller SAAB, men här, att halvårsuppgifterna publiceras först efter att marknaden stängts. Som investerare skulle jag tycka att det var "suboptimalt".

 • blank

  Förhoppningsvis kommer inte alla inblandade att ledas av näsan längre!

  Den förmodligen stora investeraren / finansiären hade verkligen tillräckligt med tid för att komma till ett beslut - så var är beslutet?

  Hälsningar
  Joachim

Kommentarer är stängda.