Saab Tyskland Nyheter: Program för IAA Frankfurt

Saab Tyskland har bestämt sig för att visa närvaro vid IAA i Frankfurt, förberedelserna är i full gång. Frågan om varför du gör ansträngningen trots den svåra situationen i Sverige är lätt att svara på.

Situationen är kritisk och spänd. Det är rätt. Men Saab räknar med att kunna kommunicera positiva nyheter i samband med IAA. Därför kommer du att hålla på ett okonventionellt sätt i Tyskland, Saab flaggan högt, vilket innebär en enorm ansträngning på kort förberedelsetid.

Men svåra situationer uppmuntrar kreativitet och uppmuntrar modet till okonventionellt tänkande, vilket ger oss tillbaka till typiska Saab. Det finns många intressanta och lite galna idéer i tentamen, inklusive de som publiceras på Saabs community-blogg. Under de närmaste dagarna kommer genomförbarheten att visa sig i samråd med Trollhättan.

Det kommer att finnas en utställning av Saab på platsen för Saab Centre Frankfurt med stödprogram, kontakter från Sverige och mycket mer.

Ett annat faktum som redan är etablerat är en Saab-konvoj av IAA Frankfurt. Den är gjord under mässan två gånger om dagen, Saab Tyskland Fechenheim, starta en konvoj med 15 nya Saabar och visa närvaro i mässan och centralstationen. Saabarna är utformade iögonfallande och är därför en blickfångare framför IAA-ingången och på parkeringsplatserna. Uppmärksamhet är säker på vårt svenska varumärke. Jag tror att en kolumn med nya Saabs, som gör sig väldigt bra i Frankfurtens gatorskap.

Kanske är det en bra idé att ta Saab Fans ombord som förare. Hmm. Konvojen är bara en av de många idéerna som för närvarande kläckts i Fechenheim och här i Nedre Franken. Så det finns mer. Definitivt.

För - att ge upp är inte ett alternativ.

Text: tom@saaabblog.net

8 tankar om “Saab Tyskland Nyheter: Program för IAA Frankfurt"

 • Så det här gör precis saab, kreativitet utan gränser! Bilarna och ägarna är bara något väldigt speciellt, det är inte tillgängligt vid något annat bilmärke! Därför: Long live SAAB !!!

 • blank

  Bra samarbete, redo för start.

  Hälsningar Dirk

  • blank

   Ja, Dirk, det är så som det är. Jag är glad. 😉

   Hälsningar Tom

 • blank

  Det är viktigt att ta Saab på vägen! Det finns inte tillräckligt med Saabs runt mässområdet!

  Keep it up!

  Leif

 • blank

  @ SearchSab

  Det är precis så. Det skulle vara dödligt att inte göra någonting. En konvoj genom staden är fantastisk. Låt oss se vad Saab & Tom och Co. fortfarande kläcker.

  Hej, om du behöver chaufför 😉

  M.M.

 • blank

  Hej,

  Detta åtagande visar att det finns en ”Saab-ande” även i svåra tider. Det är en mycket bra idé och jag kommer att använda den.

  Ciao

  M.

 • blank

  Jag minns att den ungerska SAAB representant hade erbjudit under det ungerska EU-ordförandeskapet (under första halvåret 2011) den anländer till flygplatsen politikerna transfer från flygplanet till terminalen i helt nya SAAB 9-5.

  I FFM skulle något liknande för pressrepresentanter från flygplatsen / tågstationen till IAA vara en bra idé.

Kommentarer är stängda.