Saab Blog Update: Bloggen och Saab Germany

Idag träffade jag Saab Tyskland chefskomakare i Frankfurt. Det var vårt första personliga möte och - ärligt talat - jag gillade det verkligen. Då tog jag min tid i Frankfurt lite längre tid än vad jag trodde.

Det finns nyheter om Saab, för den nuvarande situationen och framtiden, som jag betygsätter som positivt och mycket mer. Så snart mitt skrivbord är lite tomare i "verkliga livet", kommer den aktuella rapporten för idag.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Blog Update: Bloggen och Saab Germany"

  • som ger hopp, gör dig extremt nyfiken ... och det är därför det är lite elakt; ·) Så vi väntar på saker här och jag tror att alla kan förstå att ditt "riktiga" liv också behöver uppmärksamhet. Oavsett vad du har att rapportera: Stort engagemang!

Kommentarer är stängda.