Saab Weekend: Vad gör Saab Blogger under helgen?

Det finns inte bara Saab i livet. För det första är familjen, som är tydlig, kom sedan vänner och sedan någon gång bilmärket. Trevligt, om man kan ansluta till den andra.

Saab 9-5 från Silvio, Saab 9000 från Tom
Saab 9-5 från Silvio, Saab 9000 från Tom

Min goda och långvariga vän Silvio kör en Saab 9-5 av en slump, ja - kanske är jag inte helt oskyldig för hans passion för det svenska bilmärket med Griffin. Om det slutligen fanns en produktion i Sverige och urvalet skulle bli större skulle han byta ut sina 9-5 för något nyare. Vi träffas regelbundet för kaffe, Saab stannar i parkeringsgaraget.

Saab 96 från Ulrich, Saab 9000 från "Saabblog.net"
Saab 96 av Ulrich, Saab 9000 av "Saabblog.net"

Du lär känna andra, trevliga fans genom märket. Saab -fan Ulrich, som bland annat äger en vacker Saab 96. De 96, insiders kommer redan att ha märkt, är en av de sista som rullade av löpande band på Valmet. Ulrichs 96 har en speciell historia, eftersom han bara är den andra ägaren till den nu 31-åriga Saab. 96 är så extraordinärt att det var värt en fototeori för oss. Tack Ulrich för ditt tålamod under "fotografering".

Text: tom@saabblog.net