Saab Weekend: Vad gör Saab Blogger under helgen?

Det finns inte bara Saab i livet. För det första är familjen, som är tydlig, kom sedan vänner och sedan någon gång bilmärket. Trevligt, om man kan ansluta till den andra.

Saab 9-5 från Silvio, Saab 9000 från Tom
Saab 9-5 från Silvio, Saab 9000 från Tom

Min goda och långvariga vän Silvio går, av en slump en Saab 9-5, ja - kanske jag är inte helt oskyldig hans passion för det svenska bilmärket med greppet. Om det fanns slutligen en produktion i Sverige och gör det möjligt att välja större, skulle han byta ut sitt 9-5 mot något nyare. Vi möts regelbundet för kaffe, Saab stannar i parkeringshuset.

Saab 96 av Ulrich, Saab 9000 av "Saabblog.net"
Saab 96 av Ulrich, Saab 9000 av "Saabblog.net"

Andra, trevliga fans får du veta genom varumärket. Så Saab Fan Ulrich, som äger en vacker Saab 96 bland andra. 96, insiders har redan märkt, är en av de sista som löper på linjen vid Valmet. Ulrichs 96 har en speciell historia, för att han bara är den andra ägaren till den nu 31-åriga Saab. 96 är så extraordinärt att det var värt en bildteori för oss. Tack Ulrich för ditt tålamod vid "Fotoshooting".

Text: tom@saabblog.net