Saab Nyheter Trollhättan: Vad är nästa?

Vi har goda vänner i Sverige som har levererat pålitliga nyheter i månader. Situationen vid Saab är tydlig. Lösningen på problemen kommer, det kommer snabbt nu, eller det kommer aldrig. Saab arbetar för att återbetala EIB-lånet för att befria företaget från den luxemburgska bankens krångel.

Vi kommer som våra vänner, en lösning när det gäller EIB och andra finansierings säger ses snart. Mycket snart innebär nästa 2 veckorna, kanske tre. Också Enavor Advisor Advisor Group Bekräfta idag i media ett fönster på cirka två veckor, vilket sammanfaller med våra källor.

Om det kommer till en positiv lösning, kommer skorstenarna att röka igen i slutet av september vid Saab. Det skulle vara trevligt. För då råkar jag vara i Trollhättan.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab Nyheter Trollhättan: Vad är nästa?"

  • På något sätt tror jag att det inte kan bli något annat sätt. Om du verkligen inte har något konkret i handen, skulle det vara helt galet att bara betala lönerna utan att se en lösning för produktionsstart ...
    Insfern hopp, men man bör också komma ihåg att även VW var så galen vid Bentley-övertagandet, namngivningsrättigheterna till Rolls Royce inte klart tidigare.

    Så antingen lysande eller headshot ...

Kommentarer är stängda.