Saab IAA avbokning: Uppdatering!

Min brevlåda är överflödig och jag kan inte svara på alla mejl just nu. Ursäkta. Därför har alla som skrev om IAA en kort uppdatering via blogg. Några tvivelare i Saab-samhället, som trodde Saab Tyskland inte svarar, måste nu vara ganska starka.

Saab Tyskland-chef Schuhmacher kontaktade mig via e-post igår, vilket är jättebra och har nu mitt telefonnummer. Han kommer att ta personlig kontakt, har han gått med på, och den tyska grenen överväger också vad som för närvarande är möjligt, som ett alternativ till IAA.

Det är bra nyheter, Saab gör någonting, kontakten är där, allting är i limbo och beror givetvis på dagens möjligheter från Saab Sweden.

Text: tom@saabblog.net

6 tankar om “Saab IAA avbokning: Uppdatering!"

 • Jag hoppas bara att Saab verkligen gör något för Tyskland, min lokala återförsäljare
  (här i Münchenområdet) är också mycket frustrerad

 • ... Jag kan bara bekräfta mitt besök i byrån igår när jag plockade upp några små delar.
  Till min "startfråga", hur saker och ting kommer att gå från återförsäljarnas synvinkel, fick jag bara en ordlös tystnad och en rygg som svar.

  Jag är ledsen inte bara för de anställda i Trollhättan, av vilka jag känner några, men också för många Saab-återförsäljare som hittills har gjort sitt jobb med övertygelse. Till exempel den här återförsäljaren i München, i Amberg, i Dresden, Dortmund, ... etc.

  Desto viktigare är att Saab Tyskland förverkligar denna idé om en utställning i Fechenheim. Transferservice med "slumpmässig" runt IAA utställningsplatsen skulle inte vara dåligt ...

  Jag är nyfiken om det finns något annat att göra, eller om du har fallit i slöhet hos Saab Tyskland. Det skulle vara synd!

 • blank

  Jag tror att SAAB Germany har erkänt att den här bloggen är mycket viktig och även för vissa SAAB-återförsäljare är den enda informationskällan om nuvarande varumärke.
  Min återförsäljare i München verkar avgå och har skrivit till mig: Med tanke på den osäkra situationen kring SAAB (produktionsstopp, inga reservdelar tillgängliga), erbjuder han mig nu en Volvo V60 som ett alternativ om jag just nu funderar på att köpa en ny bil. Det är ett långt etablerat företag med tradition (SAAB-byrån sedan 1973), det enda i München som en SAAB-chaufför skulle närma sig. Och sedan det ...
  Jag kommer definitivt inte att gå in på erbjudandet, även om det objektivt sett inte är dåligt. Men SAAB-förare är mer subjektiva när det gäller deras varumärke ... 😉

 • blank

  Jag kom över nyheterna 😉 Jag gillar alltid att vara övertygad om det motsatta i mina egna upplevelser ... :-)

 • blank

  Klass! Trevligt att se att samhället är integrerat 🙂

Kommentarer är stängda.