Saab kalenderblad August 2011

Saab 9-3 Turbo Rallybil
Saab 9-3 Turbo Rallybil

Kanske är det en chock för några nu, men den här bloggen handlar om bilar. Inte för aktier, investerare och kriser. Även om ämnet av bilar har drivits till bakgrunden under de senaste månaderna. Nu något om bilen. Efter leveranser från Trollhättan avstannade något, finns det nu åter den svenska kalender sidor.

Som ett alternativ, och lite mer med Saab Ande, kalender vår Saab vän och konstnären Roy Chui erbjudande.

Denna månad skapade han en Saab 9-3 Turbo i Rally Trim, naturligtvis i de svenska nationella färgerna, och en Saab 92 som tapet för oss. Saab 92 tillhör Jule Olofsson och Roy ”förfinade” 92 på datorn. Absolut topp.

För alla Saab-vänner runt om i världen, Saab Art av Roy Chui.

Text: tom@saabblog.net