Saab News Trollhättan: Arbetstagare på fabriken, beslut förväntat

Saab-anläggningen Trollhättan
Saab-anläggningen Trollhättan

Saabs anställda finns på fabriken idag i Stallbacka. Att inte producera bilar, det skulle vara för bra, nej, det kommer att finnas information när produktionen äntligen kan startas. Idag förväntas fastighetsförsäljningsbeslut. Vi väntar på det snabbt.

Förhandlingar med leverantörer sprang också över helgen. Det finns ingen information om aktuell status.

Adam Fredriksson, 14 år, son till en Saab-anställd från Trollhättan, organiserar stöd för Saab i Sverige. Hans far hade inte blivit betald, så sonen trodde att han var tvungen att göra någonting. Hittills har han hittat 5.500-vänner till stöd.

En tidigare Saab-chef från GM-tider, Keith Butler-Wheelhouse, som har ett gott rykte i Trollhättan, är en av hans anhängare. Han ber Reinfeldt att slutligen tillåta Antonov som investerare. Webbplatsen imponerade Antonov så mycket att Adam kommer att tas emot vid fabriken i september.

Nå då, håll upp det.

Text: tom@saabblog.net

Man tänkte på “Saab News Trollhättan: Arbetstagare på fabriken, beslut förväntat"

Kommentarer är stängda.