Saabs ande: Saab-förare Mark

Saab 9 5 SportCombi, ekbrun
Saab 9 5 SportCombi, ekbrun

Vad sätter varumärket Saab ifrån andra bilmärken? Det är folket som kör Saab. Vi vill inte trösta på marknadsföringsfraser just nu säger vi bara att Mark imponerade oss mycket idag.

Igår gjorde Mark sitt planerade nya köp sant och beställde en ny Saab 9-5 sportdräkt på Mobilforum Dresden. Utrustningen är stor, ventilerade platser, panoramautsikt över huvudet, för att jag också kunde vara svag.

Först och främst stöder Mark sin återförsäljare, för det andra varumärket och för det tredje är det ett starkt tecken på att Saab-förarna tror på varumärket.

Mark, det är det budskap vi tagit idag. Tack!

Beställ Saab 9-5, 27.06.11
Beställ Saab 9-5, 27.06.11

Text: tom@saabblog.net

11 tankar om “Saabs ande: Saab-förare Mark"

 • blank

  wow, bra konfiguration. Jag gratulerar och önskar spännande månader. Varje SAAB är något speciellt. Varje ny bilbeställning är något speciellt. Men de som beställer sin helt nya SAAB dessa dagar vet att han förmodligen beställer sitt livs bil.

  I alla fall känner jag mig omedelbart mindre ensam när jag tänker beställa en ny 9-5 SC. Med alla undergångsprofetier i vänkretsen ("Var kommer du att få reservdelar från om några år? Du kan inte ens stjäla dem!") Du känner dig lite galen.

  Vad som stärker mig dessutom är entusiasm och engagemang från min återförsäljare. Under dessa månader har man en känsla av att kunder och handlare som en konspiratorisk SAAB-gemenskap bildar en slags öde gemenskap.

  Hur som helst, min säljare skrev mig tre e-postmeddelanden idag: Ja, 9-5 SportCombi kommer att finnas tillgänglig för pris på sedan tills slutet av september. Nej, SAAB Germany säger på efterfrågan, 136PS diesel är ännu inte avsedd för den tyska marknaden, men han skulle ändå inte sälja den till mig. Däremot är 160PS diesel redan tillgänglig, inte till september.

  Priset, som kallades för min önskad konfiguration (SAAB 9-5 Sportcombi Vector TiD4 (160 PS) Man6, aluminiumfälgar 18 "rotor, integrerade dimljus, dekorativa element av trä på instrumentpanelen, dekorativa element av trä mittkonsolen och dörrar, parkeringshjälp, Java Metallic, komfortstolar med Läderklädsel Sandbeige) är mycket övertygande. Men det är också klart: Jag köper inte en ny SAAB på grund av det låga priset. Jag är bara glad att jag kan köpa en ny SAAB som jag normalt inte skulle ha råd med.

  Lång historia kort, den bästa tiden att beställa en ny SAAB är nu! Och det är inte så galet.

  • blank

   Bra beslut Sebastian och jag är 100% säkra på att du inte kommer ångra det. Om det levereras och jag tvivlar inte kommer det att finnas tillräckligt med reservdelar i tio år. Ändå tycker jag att dina vänner säger roligt i tider som dessa, lite sarkasm hjälper ;-). Men de kommer att sitta avundsjuka i din nya bil och beundrar i hemlighet ditt beslut. För varje gång du kommer in kommer du att komma ihåg historien och ett leende flyter över ansiktet, tro mig. I det här sammanhanget; Gör rätt sak 😉

 • blank

  Faktiskt, jag ville köpa mig en Porsche 968 cabriolet, då jag hade valt den gamla 900er Turbo (men det nästan helt av privata händer), nu übelerg jag, obs en kan vara 9-3er också att åtminstone hjälper återförsäljaren ,

  Marc, bra, Saab någonsin Saab

 • blank

  hej märke

  namnet garanterar smak ...

  Grattis till beslutet och önskar allt gott och lika mycket dagligt glädje i den här drömbilen som hos mig.
  Jag har kört en 2010 9 II Aero XWD med 5 ps sedan december 300 och är glad varje dag till denna dag.
  problem till idag noll.

 • blank

  Bra val Mark
  Jag beställde redan 9-5 Aero SC BioPower med en liten Hirsch-uppgradering (260 PS) från Hirsch i april och ser fram emot det som ett litet barn :-D. Jag har aldrig kört bilen (vilket är förvånande) och beställt den, helt enkelt för att det bara kändes bra att bara sitta i den. I Schweiz finns det fortfarande en bonus på 5 200 CHF till slutet av augusti, så gå till återförsäljaren och beställ, du kan inte få en så bra bil billigare!

 • blank

  En vacker bil, den här formen, den här filigranen, denna nåd, den här storleken. Jag blir kär igen och igen ....

 • blank

  Hej Mac9-5;
  varför mod? : O))
  Vilket annat (värst fall) alternativ skulle det finnas? Audi ?? Samtidigt kör alla. Beamer ?? Inte min prisliga liga. Merc ?? Känner jag mig för unga 30 år. Annars finns det knappast någon kombination i storleken.

  Till platserna: I mitt nuvarande 9 3SC har jag redan en (om bara förarplatsen) sportsits Recaro. Det är därför det är ett måste !!

  För villkoren bara så mycket: det beror alltid på hur bra du känner killarna, och hur många bilar du redan har köpt (hyrd). Om du har frågor: mark@wegewitz.eu

  LG Mark
  snart Mark9-5SC: o))

  • blank

   Hej Mark,
   kan andra kontakta dig via e-post? Jag gick bara till min återförsäljare idag och gjorde matte ... allt lite mer ekonomiskt men naturligtvis skulle jag vara mycket intresserad av gården ...

   och det viktigaste: Grattis i förväg och får det levereras snart!
   HP

   • blank

    Hej HP;

    inget problem.

    LG Mark

   • blank

    Hej HP;
    det är säkert.
    LG Mark

 • blank

  Wow ... väldigt trevligt, väldigt trevligt.
  Grattis till beslutet (och "modet") !!!
  Bra beslut!

  PS:
  Jag skulle aldrig vilja klara mig utan ventilerade säten (sedan fler "vid behov" uppvärmda säten) - helt enkelt en mycket trevlig sak och med inte så många "medelstora bilar" kan det enkelt beställas !!

  Skit, det är precis vad jag är intresserad av. 😉
  Jag hade redan frågat någon annanstans vilken typ av "kampanjer" eller rabatter du för närvarande kan förvänta dig av Saab-återförsäljare.
  (eftersom det är exakt vad som skulle kunna bidra till ett "positivt" beslutsfattande för mig i förväg)

Kommentarer är stängda.