Saab 9-5 tillbehörsprogram: 20 ″ fälg “Star”

Saab 9-5 fälg från Saab-tillbehör: Star 20 "
Saab 9-5 fälg från Saab-tillbehör: Star 20 "

Den 20 tum fälgen för den aktuella Saab 9-5 verkar alltid konstigt endimensionell i tillbehörsbroschyrerna och inte typisk för Saab. Saab är känd för bra fälgdesign och har fått "Good Design" -utmärkelser tidigare. För några dagar sedan såg vi en 20 ″ fälgsats i originalet i Saab Center Frankfurt.

Kanten ser ut - måste du säga - utmärkt. Vi hittade en bild på Saab som förmedlar kvaliteten på fälgformen. Eftersom Saab 9-5 har mycket stora hjulbågar är 17 ″ fälgar helt enkelt för små, 19 ″ eller 20 ″ hjuluppsättningar är nästan ett måste. Priset ? Uppsättningen fälgar med motsvarande däck prissätts till 3.600,00 XNUMX €.

Skönhet har ett pris.

Text: tom@saabblog.net