Saab News Trollhättan: Produktionen kommer att vila nästa vecka

Saab har fattat beslut att låta produktionen vila nästa vecka. Man vill bara gå igenom en omstart när alla leverantörsrelationer till 100% klargörs. Detta för att förhindra en ny start / stoppproduktion.

Att ingå de nya kontrakten är en stor utmaning eftersom finansiering på medellång eller lång sikt fortfarande inte är tydlig. Saab själv erkänner nu dessa problem öppet. De just-in-time leverantörerna på plats, Lear for sätena, DHL Basis levererar direkt fälgar med fälgar till monteringslinjen och IAC som leverantör för instrumentbrädor påverkas direkt av det nya produktionsstoppet.

Gunilla Gustavs av Saab PR-avdelningen medger också att denna förnyade produktionsstilla är skadlig för varumärket. Men ännu mer skadligt skulle vara en instabil produktion.

I den närmaste framtiden förväntas ytterligare nyheter om finansiella transaktioner, som automaker arbetar hårt.

Text: tom@saabblog.net

3 tankar om “Saab News Trollhättan: Produktionen kommer att vila nästa vecka"

 • blank

  Ja, Moinmoin också, fisken börjar alltid stinka på huvudet. Något måste hända från "ovan". Vi uppfattar Sverige och den svenska livsstilen positivt. Sverige är en populär figur i Tyskland. Se t.ex. B. IKEA. Här är det underförstått att förmedla Skandinaviens budskap och för att implementera det framgångsrikt. Det är här vi måste börja. Små återförsäljare och verkstäder i Tyskland kan inte rädda bilden. Listan är bra och bra. Men vem kommer på listan? Och vad ska återförsäljarna transportera? Sverige och fördelarna med produkten behöver transporteras. Saab har tillräckligt med saker och innovationer att vara stolt över. Förr och nu. Det behöver bara kommuniceras. Jag tänker också på Audi, till exempel. Vem ville ha en Audi på 70 -talet? Och idag? Hur lyckades Audi vara en premiumtillverkare idag? Saab bör se sig omkring dem som är framgångsrika och genomföra detta med sina egna värderingar. Det finns fler och fler människor som vill vara individuella, och z. B. vill inte köra en svart Audi A4 kombi som alla andra. Du måste bara uppnå detta. Det finns så många alternativ som är överkomliga. Du måste bara ha idéer. Men folk sover i Trollhättan ...

 • blank

  @@ Dirk

  Moin Moin.

  Jag måste hålla med återförsäljarnätverket.

  Vi var tvungna att köpa de sista 4 Saabarna från 4 olika återförsäljare (vill inte) eftersom återförsäljarna inte längre var tillgängliga. 🙁

  Och de två sista verkstäderna där den nuvarande Saab bara "servades" var mer som "Hinterhoft-Klitschen", som officiellt kallar sig Saab-återförsäljare (ibland med Opel) och fortfarande visas i Saab-listan idag men inte utfärdar en enda Saab (och jag undrar om de fortfarande är Saab -återförsäljare alls).

  Just nu skulle jag inte vet var jag skulle hitta en riktigt pålitlig, ansedd Saab Händlder närheten (tala ungefär området Hannover-Bremen, Bremen förmodligen vad, Celle, men har Hannover även fortfarande en tjänsteman, så finns det fortfarande toppen beskrivs på mindre ställen i det bredare området).

  Saab ska åtminstone en gång sin online-lista snabbt och noggrant se över!

 • blank

  Det är fortfarande fallet: Efterfrågan reglerar utbudet. Produkterna passar. Marknadsföringen, och därmed bilden, tyvärr ännu inte. Självklart måste först och främst produktionen säkras. Men kort därefter, eller till och med parallellt, kommer uppgiften att generera efterfrågan. Solidified dåliga handlare och dålig PR måste förbättras snabbt. Exempel: Det finns fortfarande för många Saab / Opel-återförsäljare. Båda varumärkena kämpar. Detta gemensamma utseende av dessa märken hos slutkunden på marknaden är inte bra. En annan, verkligen inte viktigt, men interesssantes detalj månadskalender sida som kan laddas ner från Saab webbplats som din skrivbordsbakgrund du: I maj 9-3 cabriolet med höstlöv. Nu i juni den nya 9-5 i regnet. Eftersom du blir så deprimerad i månaden i Sverige, så sätter solen inte på sig !!! Marknadsavdelningen: Put, 6. Varje marknadsföringspraktiker skulle få slag på baksidan av huvudet från chefen. Var bor marknadsföringsavdelningen i Trollhättan? Utan ord.

Kommentarer är stängda.