Saab News Trollhättan: Trollhättan på onsdag morgon

Saab-anläggningen Trollhättan
Saab-anläggningen Trollhättan

Igår var det ett produktionsavbrott på grund av materialbrist. I morgon rapporterade TTs nyhetsbyrå en förnyad produktionsstart med TV4 Väst. Efter 40 minuter stod tejpen stilla igen, igen på grund av saknade delar.

I slutet av kvällen sa Hakan Scott, fackföreningsmedlem i Saab, den lokala pressen att produktionen i början av nästa vecka skulle köras i full kapacitet av 280-bilar en dag som planerat. Han kunde inte förklara orsakerna till den ojämna produktionen.

Hittills från Trollhättan på onsdag morgon.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saab News Trollhättan: Trollhättan på onsdag morgon"

  • EIB? Vad gör du hela dagen? Kan du till och med börja se när du vill hantera Saabs förfrågningar? Du kan inte ens ta dig till ett NEJ .... JA skulle naturligtvis vara bättre!

    • Det ser inte ut som det, men EIB är inte ledigt. Jonas Fröberg, Saabs insider och journalist, skriver i sin artikel om Saab på Svenska Dagbladet att nya dokument har begärts från Saab. Huruvida EIB redan har fått detta är inte känt.

Kommentarer är stängda.