Saab News Schweiz: Prislista Saab 9-4x tillgänglig

Saab 9-4x Prislista Schweiz
Saab 9-4x Prislista Schweiz

Schweizarna har det bättre. Alltid för att den schweiziska Saab-sidan uppdateras som exempel av Saab i Schweiz. Medan Tyskland, webbplatsen hanteras från Trollhättan, släpar efter, finns det prislistan för Saab 9-4x för schweiziska kunder. Och - om du beställer nu - får du en slags rabatt på "förbeställning" på 5.000 XNUMX CHF.

Saab 9-4x är den första Saab i år som vi bara har läst det allra bästa i alla pressrapporter runt om i världen. En "blind order", så att säga, kan vara värdefullt, särskilt eftersom den europeiska kontingenten är begränsad. Priserna för Super Saab börjar på CHF 61.500,00 300 och får en hel del Saab för pengarna. Aero med 400 hk och skäggt 72.500,00 NM-vridmoment för XNUMX XNUMX CHF är redan överkomplett, positionerna i tilläggslistan är små. För första gången ser vi olika färgade headliners erbjuds på Saab - som talar för uppmärksamhet på detaljer.

En bra Saab om du kan leva med bensinmotorn. Dieseln kommer bara i nästa generation, det verkar säkert. Men - annars skulle det inte finnas något mer att klaga på Saab för den tyska motorpressen.

Text: tom@saabblog.net