Saab News Sweden: Pang Da i Stockholm och Trollhättan

Saabs partnerskap med Pang Da
Saabs partnerskap med Pang Da

Uppdatering: 11: 31

Det svenska ekonomiministeriet har nyligen bekräftat mötet med ledningen för Pang Da i Stockholm idag. Mötet, som ministern beskrev som "informellt", kommer att äga rum med Pang Da -presidenten och den kinesiska ambassadören i Sverige. Ett litet och länge försenat engagemang från regeringen för Saab, det minsta som Maud Olofsson kan göra för Trollhättan.

Ett annat möte i Stockholm äger rum mellan Reichsschuldenverwaltung och Pang Da. Reichsverwaltungsverwaltung kommer att ge regeringen en åsikt om Pang Da-inträdet i Saab.

Senare på kvällen är en middag med de lokala politiska kändisarna och Saabs representanter på planen. Det första mötet mellan Pang Da och Saab på svensk mark under bättre tecken, som besöket av Hawtai-delegationen i Trollhättan.

För Hawtai besöka någon representant för regeringen var närvarande, Victor Muller var i sitt hem på Mallorca och besöket leddes av produktionschefen Gunnar Brunius genom i stort sett öde hallar. Pang Da kommer att hitta en aktuell produktion och högt motiverade medarbetare, är programmet lämpligt för framstående besökare från Kina.

Vi håller tummarna att besöket, vilket också är viktigt för införsel av Pang Da som delägare i Saab, så att den kan köras på att föra vår svenska bilmärket. Griffin Up!

Text: tom@saabblog.net