Saab 9-3 Griffin Nyheter: Modellår 2012-broschyrer hos återförsäljaren

Saab 9-3 Griffin är säkerligen den bästa Saab 9-3 av den nuvarande serien som någonsin slog av linjen i Trollhättan. Vi fick prova en ny Saab 9-3 TTID 4 förra veckan, ännu inte i Griffin Trim, och blev positivt överraskad av produktkvaliteten. 

Det tar några dagar tills produktionen i Trollhättan är slut och demonstrationsbilarna finns i återförsäljarens trädgård, men väntetiden är värt det. Jämfört med de nuvarande modellerna har Griffin förfinats ytterligare, så koldioxidutsläppen för motorsporten från sportsedan har minskats med ytterligare 2 gram / 2 km genom detaljerat arbete.

De nuvarande broschyrerna är nu tillgängliga från Saab-återförsäljare. Saab annonserar ”Det bästa av det bästa”. Reklamslogan kommer att vara korrekt. Baserat på vår senaste Saab-upplevelse kan du beställa Griffin "blind".

Text: tom@saabblog.net