Saabsunited: Saab fans för Vladimir Antonov

Saabsunited, den tidigare sajten för Saab bloggerlegenden Steven Wade, har lanserat ett samtal till alla Saab-fans för att stödja Vladimir Antonov. I veckor har Antonovs ansökan varit hos EIB för att bli Saab Investor. Besättningen i Saabsunited samlar nu röster från hela världen, som vidarebefordras till den svenska premiärministern och ber regeringen att äntligen arbeta för Saab och Antonov.

I den nuvarande situationen kommer det bara att hjälpa om vi utesluter alla tänkbara möjligheter att kommunicera vår inställning till regeringen. Om du tycker att det är dags att öka trycket på europeisk byråkrati, borde du stödja Saabsunited och rösta för Antonov.

Text: tom@saabblog.net

2 tankar om “Saabsunited: Saab fans för Vladimir Antonov"

  • blank

    Moin människor

    Jag är själv en förare av en Saab och jag säger detta till alla Saab-förare som vill köra varumärket i framtiden, oavsett hur, ska stödja och hoppas på det bästa för detta fantastiska varumärke. Jag kommer att hålla fingrarna korsade för Saab i framtiden och hoppas på bättre och mer gyllene tider ...

    Med vänliga hälsningar

  • blank

    Jag har inte tillräckligt med information för att stödja det. Han är inte en bilförare. För att överleva i längden måste SAAB ha en investerare med mycket pengar, ett långt andetag och erfarenheter och resurser inom bilindustrin. Med en sådan övertagning har Volvo nått vinstzonen på kort tid. I en rapport var det att han har blockerat den fullständiga övertagandet av en kinesisk biljätte.

Kommentarer är stängda.