Saab 900i i nytt skick - endast i motorpressen - nu till försäljning

Saab 900i - i nytt skick
Saab 900i - i nytt skick

Vad gör du som en Saab-älskare när du får en Saab 900i? Också förstahands, drivs av en äldre dam, med inte ens 25.000 kilometer på disken. En skål, åtminstone internt kommer du inte att ge bort detta smycke - eller hur? Dessutom, om bilen har en fullständig historia, är köpeavtalet där, Saab var årligen och därför rent statistiskt varje otroliga 2000 kilometer under inspektionen. Saab är så bra att den nuvarande tidningen Young Timer har ägnat en 5-sidars rapport till historien och den stolta ägaren.

Nu är detta smycke till salu på Mobile.de. Knappast "framträdande" redan intäktsgenererande? Så det verkar priset är säker. Den tidigare stolta ägaren vill ha 10.000 900 euro för detta. För en Saab 1i, i nästan nyskick, från första hand - men med den mindre attraktiva 3 -växlad automat. Kan du hitta en älskare för smycket?

2 tankar om “Saab 900i i nytt skick - endast i motorpressen - nu till försäljning"

  • blank

    Des har scho a G'schmäckle, som man säger här i Swabia.

  • blank

    Till detta pris kommer den "tidigare stolta ägaren" förmodligen att ha nytta av bilen under en längre tid 🙂

Kommentarer är stängda.