Saab News: Vladimir Anotonov fortsätter att vara intresserad av Saab

Vladimir Antonov
Vladimir Antonov

Lars Carlström, den svenska talesmannen för Vladimir Antonov, talar igen genom pressen. Vladimir Antonov, investeraren och miljardären, är fortfarande redo att gå med i Saab. "Hans intresse för Saab är fortfarande obrutet och han vill gå in i biltillverkaren så snart som möjligt", sa Carlström i morse.

Han kallar misslyckandet med Hawtai-förhandlingarna obehagligt, men du måste alltid förvänta dig något sådant. "Det finns andra partners och möjligheter i Kina, möjligheterna för Saab är enorma där." säger Carlström.

Antonov har förr i tiden försökt att pumpa likviditet i automaker. Antonovs ansträngningar att gå med i Saab, eller att ge finansiering, har blivit förvarade av den europeiska byråkratin i Luxemburg i veckor, vilket ytterligare förvärrar situationen i Trollhättan.

Text: tom / saabblog.net