Saab News: Used Saab är stabilt i värde

blankVem köper en Saab visar inte bara en god smak och en viss underdrift utöver det vanliga, han gör också en hel del. Industrianalytiker CAP har undersökt restvärdesutvecklingen för använt Saab i Storbritannien med hjälp av 9-3-serien.

Den mest sålda modellen i England är Saab 9-3 1,9 TID. Återstående prestanda har förbättrats med mer än 10 British Pounds under de senaste 1000 månaderna. Jeff Knight, chef för den gemensamma jordbrukspolitiken, ser stigande förutsägelser för Saab som ökat förtroende för företag och produkter kontinuerligt efter att ha fått självständighet. Prognosvärdena behövs för att bestämma restvärden och leasingräntor, och dessa värden är oerhört viktiga för tillverkarna, eftersom det bara är en fördelaktig leasingränta för affärsfordon.

Ökade bilpriser för Saab kan också observeras i Tyskland. Facelift Saab 9-3 den andra serien är värda mer stabil än sin föregångare. priser kontinuerligt för Saab 9-5 den första serien att stiga, vilket också beror på den begränsade utbudet. Speciellt 9-5 kombination mindre 9-5 sedaner med låg körsträcka, bra faciliteter och rätt kombination av färger som efterfrågas. Saab 9-5 tidigare såldes rent billigt, så har skett på grund av vacklande påfyllning ett trendbrott. Dagarna med billiga Saab är över och kommer inte tillbaka så snart.

Text: admin / saabblog.net