(Saab) News: Nyheter från Vladimir Antonov

Vladimir Antonov
Vladimir Antonov

Vladimir Antonov har blivit tyst. Vi väntar på nyheter från EIB - och ingenting händer. Investeraren Antonov tänkte också det idag.

Vad blir ryska miljardärer borta av tristess om de inte köper en biltillverkare för en tidsfördriv? Rätt, de köper leksaker för män. En båt, ett flygplan, en sportbil, allt han redan har, dessa röda bilar från Italien är också ganska tråkiga på lång sikt och de holländska sportbilarna gör inte långa lyckliga.

Världsmästerskapsmästerskapet, ja, han är redan en del av det och var det inte något annat med Spartak Moskva? Bara rätt fotbollsklubb i väst saknas. Därför vill Antonov nu köpa den engelska klubben Portsmouth och leda klubben tillbaka till Premier League.

OK, vi behandlar det för honom. Varje hans leksak.

Text: admin / saabblog.net