Saabveckan: Steven Wades liv, dramatiska år för Saab.

Den första serien Saab 9-4X
Den första serien Saab 9-4X

Vad imponerade oss mest i veckan? Det var 5000 Saab-kunderna som beställde en ny Saab i april trots krisen. Vad var det där där? Saab 9-4x håller på att starta i USA och med Saabs framtid ser det lite bättre ut än för en vecka sedan.

Saab 9-4x: Den sista GM Saab.

När är en Saab en Saab. Vilka är de verkliga designfunktionerna som gör en Saab? Den brittiska bilmagasinet Car & Driver tittade på 9-4x och bilen hade intressanta frågor om riktig Saab-design. Som alltid med Car & Driver, en artikel värt att läsa.

Steven Wade räddade Saab-bloggen.

Den australiska tidskriften "Car Advice" har skrivit en artikel om Steven Wade, alias Swade. För australierna är en Saab-fan en sällsynt art, normalt betyder "Car Advice" att du är en australisk Holden- eller Ford-fan. Läs om det Livet av Steven Wade.

Saab Tidslinje.

"The Telegraph" har sammansatt hur spännande och full av dramatiska vändningar och förvandlar historien för vårt svenska favoritmärke under de senaste två åren. En sekvens av dramatiska senaste åren.

Text: admin / saabblog.net