Saab News Trollhättan: Inköp fungerar hårt för att starta om

Saab-anläggningen Trollhättan
Saab-anläggningen Trollhättan

Ett litet meddelande är också ett meddelande, åtminstone för helgens början. När bilproduktionen i Trollhättan börjar igen spelar inköpsavdelningen en viktig roll. Kontrakt måste bekräftas eller omförhandlas, förtroende återupprättas.

Saab Inköpschef Kjell-Åke Eriksson har en nyckelposition. Han berättade för lokalpressen att han hade varit i ständig kontakt med viktiga leverantörer hela tiden. Han inser att det beror på hans avdelning hur snabbt produktionen kan börja. Han försäkrar att alla anställda arbetar hårt och att extra övertid tillhandahålls.

Saabs presschef Erich Geers har ännu inte kunnat ge något startdatum, produktionen har nu gått fem veckor. En trevlig dag för vår Saab-passion blir när vi på vår blogg annonserar "Produktionen hos Saab är igång igen!"

Alla en trevlig helg.

Text: admin / saabblog.net