Saab News: Inget nytt i öst, inga nyheter från EIB

Rykten brukar också suga på söndag, men de signaler vi mottar är inte bekräftade och kan därför inte publiceras. Även om våra svenska vänner meddelar ökat förtroende, men de officiella kanalerna är tysta.

Victor Muller och Jan Ake Jonsson är fortfarande i Kina och förhandlar med de redan publicerade biltillverkarna, mer detaljer har ännu inte läckt ut.

Det hänvisades inte till EIB under helgen, i Sverige fanns kritik från fackliga sidan om den svenska regeringens beteende.

Facket anser att det snabbt bör besluta för Saab för att öka trycket på EIB. Också Vladimir Antonov har inte rapporterat från Baltikum, men väntas i veckan i Trollhättan. Kanske är det att inga nyheter är goda nyheter? Under alla omständigheter, fortsätt Saabing!

Text: admin / saabblog.net