Saab News: Vladimir Antonov möter Bo Lundgren

Vladimir Antonov
Vladimir Antonov

Uppdateringen 18: 56

närvarande bankrådgivare och (kanske) framtida Saab investerare möter i Stockholm i spetsen för den svenska Riksgälden Bo Lundgren med honom om framtiden för Saab att diskutera. Mötet initierades av Bo Lundgren och kan ta flera timmar.

Den svenska finansministern Anders Borg har nu meddelat att regeringen inte har någon "plan B" för räddning av Saab. Under tiden har det gått rykten om en "Plan B", istället pågår administrationens förberedelser för en Saab -konkurs. Saab -konkurs är ett av de ord som författaren aldrig velat skriva på den här bloggen - nu är den här.

Klockan 18:56 rapporterar de svenska myndigheterna att mötet Antonov - Lundgren fortfarande pågår. Det finns inga nyheter om kursen än. Eventuellt ett uttalande från båda sidor under kvällens gång.

Hur skrev vi i morse? Vi behöver ett mirakel - nu.

Text: admin / saabblog.net