Saab News Trollhättan: Medarbetarmöte på onsdag - EIB-uppdatering

Saab-anläggningen Trollhättan
Saab-anläggningen Trollhättan

I morgon kommer alla Saab-anställda att bli inbjudna till fabriken. Oklart är mötes konkreta bakgrund. Produktionen i Trollhättan stängs nu för tredje veckan, medarbetarna är hemma med full lönekompensation.

För närvarande pågår fortfarande förhandlingar i Stockholm mellan Saabs moder Spyker och företrädare för EIB och statsskuldförvaltningen.

På begäran bekräftade Saabs talesman Eric Geers personalmötet. Enligt Mr Geers ska personalen den senaste informationen. Specifik information om morgondagens möte, gjorde Mr Geers inte vill berätta. EIB har mitlerweile rapporterade nyhetsbyråer att tala ut och meddelade att den tidigare ägaren GM fortfarande finns det inget grönt ljus för Saab fastighetsaffär.

Vilket fullbordar förvirringen som Antonovs talesman Carlström och andra källor bekräftar att GM redan har gett OK.

Text: admin / saabblog.net