Saab News Stockholm: Spyker förhandlar med EIB

Uppdatering: 12: 09

Under dagen möts Spyker Management och Vladimir Antonov med direktören för svensk skuldförvaltning Bo Lundgren och med representanter för EIB.

Det handlar om EIB: s hinder för Saab-finansiering och införandet av Antonovs Convers-grupp nära Saab. Situationen är väldigt seriös, säger Lars Carstöm till Göteborgs post. Enligt e-post sade Vladimir Antonov att han inte skulle ge upp eftersom han var en fighter och kommer att behärska denna utmaning under alla omständigheter.

Hur allvarlig är situationen verkligen en av ett uttalande av Johanna Martin, talesman för ekonomiminister Maud Olofsson. I det samtycker regeringen till att vidta åtgärder vid en Saab-konkurs. Detta inkluderar stöd från Trollhättansregionen och en social pakt för de anställda.

Enligt det svenska nyhetsbyrån TT har samtalen i Stockholm pågått sedan sena morgonen.

Vi behöver kämpar och vi behöver ett mirakel. Griffin Up, Vladimir Antonov.

Text: admin / saabblog.net