Saab 9-5: Ny Saab 9-5 SportCombi driven av vilken bil?

9-5 SportCombi "What Car" körde honom till testet
9-5 SportCombi "What Car" körde honom till testet

Även om det fortfarande ett par månader att komma i kund händerna tills den första 9-5 Sportcombi, den brittiska bilen tidningen What Car kan redan testa en Vorserienmodel på engelska vägar.

Och det är vad britterna säger om den nya 9-5 SportComi, som heter Sport Tourer i Storbritannien.

Nya 9-5 SportCombi blir mer "Saab". Nya Saab 9-5 sedan saknar Saab-DNA, säger engelsmännen, och Saab har också insett det. Därför kommer kombi och sedan att vara mer "Saabig" under modellåret 2012 igen. Svenskarna arbetar med många inställningsalternativ på chassit och karossen för att utrusta det nya modellåret med mer Saab -DNA. Goda nyheter för Saab -fans, eftersom dessa nya modifieringar tycks njuta av "Vilken bil?"

Den nya Saab 9-5 SportCombi
Den nya Saab 9-5 SportCombi

”Vilken bil?” Hittar antalet olika chassiinställningar för fram- och fyrhjulsdrivna system och graden av motorisering förvirrande. Även det adaptiva chassit uppfyller inte nödvändigtvis godkännande eftersom man tycker att Saab borde gå "Back to the Basics" och erbjuda en välgjord chassi-uppställning, som ett komplement till detta, "Hi Per Strut" för de kraftfulla motorerna.

Stor svans - bra styling
Stor svans - bra styling

De Saabs ingenjörer är på rätt spår, har chassi tuning hittat testförare dödades i dragkraft och hantering, bara den långsamma åkkomfort av den nya 9-5 Sportcombi förbättras. Kunden får i alla fall en mycket snygg gods med stort interiör och bra användbar lastareal.

Gillade inte interiörkvaliteten, som klassificeras som inte helt lämplig för fordonsklassen och dieselmodellens ljud. Om kunderna fortfarande kommer att flyga på den nya Saab. Vår förutsägelse: 9-5 SportCombi kommer att bli en framgång för svenskarna.

Text: admin / saabblog.net

Källa och bilder: Vilken bil?