Saab Austria: Tillbehörspriser sänktes för klassiska Saab 9-5.

Saab 9-5 BioPower Anniversary SportCombi 2007
Saab 9-5 BioPower Anniversary SportCombi 2007

Efter lanseringen av den senaste modellen - nya Saab 9-5 Saab nu -rückt ägarna av den klassiska Saab 9-5 årsmodell 1998-2010 med en kampanj för Saab originaltillbehör i centrum.
Priserna har harmoniserats och sänkts vilket ger fordonets ägare fantastiska och kostnadseffektiva sätt att ge sina Saab en original touch med originala Saab-tillbehör.

"På våren och sommaren förra året fokuserade vi på den globala lanseringen av den nya Saab 9-5. Snart kommer vi att presentera en annan nya Saab-modeller, men nu vårt fokus ligger helt på vår lojal kundbas, "säger Johan Formgren, verkställande direktör Global Saab eftermarknad den kampanjen.

"Våra kunder ska kunna njuta av känslan, att inte driva någon Saab, men en skräddarsydd till personliga preferenser förarens modell som sticker ut från mängden. Med denna kampanj vill vi påminna världen att du kan för närvarande till fyndpriser ger en individuell touch till den klassiska Saab 9-5 ", fortsätter han.

Det finns otaliga sätt att göra en Saab 9-5 ännu bättre med hjälp av tillbehör. Oavsett om du lägger särskild vikt vid prestanda, säkerhet, komfort, design eller bagagetransporter - nu är möjligheten att skräddarsy Saab exakt efter dina egna behov och önskemål.

Saab Äkta Tillbehör är speciellt testad och matchad med Saab-bilar för optimal funktionalitet, säkerhet och kvalitet. Äkta Saab-tillbehör är endast tillgängliga från auktoriserade Saab-återförsäljare.

"Vi har omarbetat hela vår portfölj och utvecklat en lägre, snabbare och mer harmonisk prisbild. Ett tillbehör borde alltid kosta detsamma - oavsett modell och modellår. Vi har inte sparat någon tid eller ansträngning och kan nu erbjuda originala Saab-tillbehör till extremt attraktiva priser, avslutar Formgren.

Källa / Bild / Text: Saab Automobile