Saab-veckan: 9-4x provkörning, Tesla S, Heino Ferch, Saab 96

Saab 9-4x provkörning i Swedenburg USA
Saab 9-4x provkörning i Swedenburg USA

Vad skrevs över hela världen på Saab i veckan, de bästa artiklarna:

Saab 9-4x provkörning i USA

Motorpressen i USA fick prova på den nya Saab 9-4x. Första intryck tillsattes Kör på publicerats. Tiden för lanseringen ses som något olyckligt, säger författaren, som väntat i USA, stigande bensinpriser.

Cambridge Saab: 3 års underhållstjänst gratis.

För alla nya Saab som köpts och registrerats senast den 31.03.11 mars 1000,00 erbjuder återförsäljaren Cambridge Saab en gratis underhållstjänst upp till ett maximivärde på £ XNUMX. Saab-kunderna Detta gör att du kan behålla din nya bil som väntar på ett besättning med en lång varumärkeslojalitet utan extra kostnad. Varför kommer inte Saab-återförsäljare i England fram med kundvänliga idéer och var bor tyska serviceerbjudanden? Hej, återförsäljare? Läs vidare Cambridge News.

Prissänkta tillbehör. Saab Sverige sänker tillbehörspriserna för gamla Saab 9-5.

till England också Sverige. Priserna för Saab-tillbehör sänks drastiskt. För det är så du lockar förarna av de äldre modellerna till bilhandlarna och kanske säljer en ny Saab om ett år eller två. Hittade på den svenska Saab-webbplatsen. I Tyskland (några) har Saab-återförsäljare liknande erbjudanden med begränsad tid. Att fråga.

Bilder: Saab 96

Auto Bild gjorde en trevlig bildberättelse om Saab 96. borde titta på. En fullständig artikel om Saab 96, fint skriven, finns i marsnumret av Autobild Klassik.

Tesla S:

Tesla tar efter roadster Tesla S. Tesla bedriver också ett infotainment-koncept, vilket liknar grundtanken i Saab IQon. Eftersom även för den nya Tesla S är att köpa appar, sa Tesla-grundaren i den sista utgåvan av spegeln.

Ett stort bord:

Molly O'Neill, amerikansk kokboksförfattare och tidigare krönikör för New York Times väcker sensation i USA med sin bok "One Big Table". Författaren reste 500.000 900 mil över Amerika för att samla recept på sin 300.000 sidor långa bok från bönder, kockar och fiskare. Hon körde XNUMX XNUMX mil med det. Märket ? Saab, förstås.

Den färgstarka

Vi vill inte heller hålla det från dig. Skådespelaren Heino Ferch på frågan om sin första egen bil: en svart Saab 900i. Idag kör skådespelaren Range Rover. Bra smak, vad sägs om en provkörning i nya Saab 9-5, Mr Ferch? Hittades i den tryckta versionen av "Bunte" förra veckan.

Text: admin / saabblog.net