Kilometer Magazine: Spy Shots Saab 9 3 2012 Mule del II

Spionbilder av en Saab 9-3 Mule går runt på nätet. Kilometer Magazine har lagt upp bilder från samma källa som Bilråd tidigare i morse, om vilka vi redan har har rapporterat, Dessutom görs en intressant tanke om de små krökta avgasrören. Vilka gör den här tidiga prototypen igenkännlig som sådan och verkar improviserad.

Kilometer Magazine - Saab 9-3 Mule Spy Shot
Kilometer Magazine - Saab 9-3 Mule Spy Shot

Kilometer Magazine ser svansarna från en central samlare. Vilken indikation på avgassystemet Kan bli nästa 9-3 efterträdare som sedan kunde ha en central avgassystem konstruktion tekniskt liknar studien.

Saab PhoeniX Concept, bak med traditionell Saab-planlogo
Saab PhoeniX Concept, bak med traditionell Saab-planlogo

Den slutliga versionen kan likna feniX konceptbilen. Inte ett dåligt tänkande och en bra, fräsch designidé, för att nu alla företag Audi med dubbla utloppsrör racerar vänster och höger över motorvägen. Vad gör denna design tråkig.

Så det kan vara så att Saab 9-3-efterföljaren i Aero-versionen kommer att ha en dubbelflödescentralrör. Vi kommer att se.

Text: admin / saabblog.net

Källor / Bilder: Saab Automobile /Kilometer Magazine