Saab Club på Techno Classica Essen

23. Techno Classica mat
23. Techno Classica mat

den 1. Tyska saabklubben har en monter vid årets 23. Techno Classica representerat i Essen. Mässan sker från 30. Mars till 03. April 2011 hölls i utställningshallen i Essen. 30. April är press och handel besökare dag, resterande dagar är öppna för besökare hemifrån och utomlands.

Årets motto för Saab Club "Saab With Safety" ger information om säkerhetskonceptet för klassiska Saab -bilar. En ”krockbil” i form av en klassisk Saab 900 har inrättats som ett speciellt blickfång.

1. Tyska Saab Club är igen i år i tävling med andra klubbar för bästa klubben. Saab-vänner som besöker Techno Classica bör betygsätta frivilligt engagemang kring vårt favoritmärke i enlighet med detta.

Den som vill kan delta i planeringsmöte för Techno Classica vid 26.03 från 15.00 kl lokaler Zollverein kolgruvan, Gelsenkirchner street 181, mat. 1. Tyska Saab Club presenterar sin byggd för mässan Saab 900 krasch bil förväg på denna punkt.