Saab Zentrum Frankfurt firar 30 år Saab i Frankfurt

Saab 9-3 Cabriolet "Black Thirty" Saab Center Frankfurt
Saab 9-3 Cabriolet "Black Thirty" Saab Center Frankfurt

Saab Zentrum Frankfurt firar sitt 30 årsdag. Den återförsäljare i Carl-Benz-Strasse är en central kontaktpunkt för Saab fans från Rhein-Main-området, (tyvärr) har satt strax efter några bilhandlare i regionen att Saabs försäljning under de senaste åren, eller är endast aktiv som tjänsteleverantör.

Saab Frankfurt, ett dotterbolag till Saab Automobile, är inte bara för försäljning och underhåll av moderna Saab, Saab-klassiker och Youngtimer är också välkomna där. Valet av begagnade, årliga och personbilar är, för Saab-förhållanden, mycket stort.

För Hirsch Performance produkter är du en kompetent partner. Den som "drar" till Opel-återförsäljaren och överlämnar sin Saab där för inspektion, ska köra till Frankfurt. Service- och verkstadspersonalen består av personal med lång erfarenhet och en passion för Saab.

Ibland blåser en liten bit av Saab-andan från tidigare tider genom rummen, tiden för en chatt om bilarna från Trollhättan finns nästan alltid. Levande kundvård, som bloggförfattarna, även en kund i Frankfurt, kan bekräfta.

För årsdagen finns det en begränsad upplaga Saab 9-3 Cabriolet "Black Thirty" specialmodell till ett bra pris. Ytterligare information vid Saab centrum Frankfurt.

Text: Svenskatom / saabblog.net

Bild: Saab centrum Frankfurt