Saab Week: Steven Wade Edition

Steven Wade Saab Festival 2010
Steven Wade Saab Festival 2010

Saab veckan denna gång i tre exemplar. Vad du kan göra med ren entusiasm, har bevisat Saab Blogger från Tasmanien, Steven Wade. Han lyckades en fantastisk karriär, hans nya arbetsgivare är Saab Automobile. En galen historia, som bara möjligt med Saab.

Det är vad pressen säger

Saabs United Forum grundare anställd för att driva sociala medier för Saab.

Saab erkände värdet av sociala nätverk och anställde Saabs United grundare Steven Wade. Detta sägs bygga närvaron av bilmakaren, som bara återuppfinner, inom sociala nätverk, säger bil guide.

Saab Automobile anställer den australiensiska bloggaren som räddade företaget.

Den australiensiska bloggaren med passion för Saab, som, med Saab-chefen Victor Mullers ord, spelade en "nyckelroll" för att rädda Saab, ansluter sig till Saab Automoblie, enligt den svenska upplagan av Den lokala.

Saab hyr bloggar för att driva marknadsföring.

Saab Automobile har anställt bloggare Steven Wade för att omforma modellpaletten, strategin och företagskommunikationen. Han kommer att vara en del av International Marketing Team och kommer att använda alla vapen och plattformar av moderna sociala nätverk för att sprida Saabs budskap, som formulerat bil evolution meddelandet.

Saab hyr Saabsunited blogger Steven Wade som social networking guru.

Steven Wade har tillbringat de senaste sex åren på att bygga Saabsunited. När stressen blev för mycket för honom bestämde han sig för att sälja bloggen och ägna sig åt sin kärlek - Saab. Vi kan inte föreställa oss en bättre man för det här jobbet, skriver Auto Motor & Sport.

Steven Wade av Saabsunited anställd hos Saab Automobile.

Efter det första året av självständighet beslutade Saab att komma ännu närmare sina fans. I dessa moderna tider är detta bäst gjort via Internet. Så vad kan vara mer naturligt än att engagera Steven Wade, grundare av Saabs största plattform för plattform på Internet? Kilometer Magazine.

Kraften hos online-journalister, Saab köper Saab-orienterad blogg.

Rubriken är inte korrekt, men en läsbar artikel om nya medier, bilindustrin och Steven Wade följer. Hittade i BMW-bloggen.

Blogger Steven Wade får jobb hos Saab.

Han har gjort sin hemsida Saabsunited Saab känd världen över. I de tumultiga tiderna när GM sökte en ny ägare till Saab, tillhandahöll han alltid balanserad och rättvis täckning. Många meddelanden som publicerats av stora medieföretag runt om i världen hade sitt ursprung i Saabsuniteds lilla webbplats, rapporterar den svenska utgåvan av Auto Motor Sport.

Text: admin / saablog.net

Bild: Saab bilar