Hirsch Performance: Begränsad koldspoiler för Saab 9-3

Hirsch-logotypen i kolgrill
Hirsch-logotypen i kolgrill

Ett exklusivt och begränsat spoiler-paket för Saab 9-3 Aero från MJ08 erbjuder Hirsch Performance. Beviljas, det aerodynamiska kit är en riktig behandla som oftast tillverkas för hand och det ser också bra ut, beroende på bilens färg.

Hirsch Performance Carbon Bodykit (8-del):

Det begränsade kolfiberpaketet förbättrar körstabilitet, downforce och luftmotstånd och bidrar till ett sportigt utseende, vilket är i linje med Saabs designspråk.

Hjort Prestanda Saab 9-3 Body Kit
Hjort Prestanda Saab 9-3 Body Kit

Det handlaminerade kolsatsen är belagd med UV-beständig högglanslack och finns tillgänglig för flygbilar från MY 08. Bestående av åtta individuella komponenter kan paketet användas för alla kroppstyper. Den laminerade Hirsch Performance-logotypen på baksidans kjolar fungerar som ett tecken på äkthet.

Obs! För fordon med TX-paket och Turbo X måste frontskivaren enkelt justeras.

För ett enhetligt utseende på din Aero MY08 och för att komplettera kolspecialpaketet:

Saab 9-3 hjortförmåga, kolkroppssats, hjortfälgar, helt coolt
Saab 9-3 hjortförmåga, kolkroppssats, hjortfälgar, helt coolt

Till kolfiberpaketet: Hirsch Performance bikakegrill (4 delar)

I detalj: Saab 9-3 Deer Performance Carbon Body Kit, tröskel
I detalj: Saab 9-3 Deer Performance Carbon Body Kit, tröskel

Honeycomb Grill av Hirsch Performance optimerar luftflödet och förbättrar interkoolarens prestanda såväl som värmeavledningen från motorrummet. För detta ändamål har den nya bikakgrillen från Hirsch Performance extra stora öppningar. Under tiden förblir sidokanalerna stängda så att inget vatten kommer in i intagskanalen och gott luftmotstånd säkerställs.

Obs! Den lägre Hirsch Performance bikakegrillen kan inte användas med Turbo X och fordon med TX-paketet.För fordon utrustade med TX-paketet måste 7 monteringsplatser fyllas.

bakre diffusorn

Saab 9-3 Deer Performance med Carbon Body Kit
Saab 9-3 Deer Performance med Carbon Body Kit

Diffusorn riktar luftflödet något uppåt, vilket reducerar turbulensen och därmed det negativa trycket bakom fordonet. Resultat: förbättrat luftmotstånd och stabilisering av sternen. I de två urtagen passar både original och hjortans prestanda dubbla avgaser.

Alla Hirsch Performance aerodynamiska komponenter har passerat de nödvändiga homologationstesten, vilket säkerställer fordonssäkerhet och fotgängaresäkerhet. Dessa är listade i den nuvarande övergripande fordonshomologeringen av Saab 9-3 och kan installeras över hela världen utan ytterligare testning.

Köpet kan ske via respektive Saab-återförsäljare.

Tillverkare: Hirsch Performance

Bilder: Hirsch Performance